Warmtepompen

Bedrijven in Warmtepompen

Geoservice

Warmtepomp plaatsen? Verwarm energiezuinig en milieuvriendelijk met duurzame Geoservices Warmtepompen. Een warmtepomp neemt gratis warmte op bij lage temperatuur om die vervolgens op hoge temperatuur af te geven. Er bestaan ook diverse soorten warmtepompsystemen.

VERLIGRO, installatiebedrijf van A tot Z

Verkiesje dat het Verligro-team voor alles zorgt of installeer je zelf de waterleiding met onze ondersteuning? Voor een nieuwe badkamer of renovatie ben je bij ons op het juiste adres. Onze ervaren monteurs leveren en plaatsen de sanitaire toe- en afvoerleidingen volgens de regels van de kunst.

Energieconcepten

Bij Energieconcepten kan je terecht voor warmtepompen die met een minimale energietoevoer de natuurlijke energie uit de aarde halen. Een warmtepomp zet de energie om in warmte en gebruikt deze voor de verwarming en koeling van je woning, of het aanmaken van sanitair warm water. De vele voordelen van een warmtepomp - al dan niet in combinatie met andere energiesystemen - maken het tot een ideaal alternatief voor een klassieke verwarmingsinstallatie.

Ijsthermie

IJsThermie is een innovatief concept dat wel gebruikt maakt van regenwater als hernieuwbare energiebron voor het verwarmen van gebouwen. Het idee is gebaseerd op het onttrekken van warmte uit regenwater tot er een ijs-watermengsel ontstaat. Het regenwater wordt opgeslagen in een regenwaterput die functioneert als herlaadbare warmte bron.

IJsThermie geeft de mogelijkheid om warmtepomptechnologie te gaan toepassen in verstedelijkt gebied waar geen diepte boringen mogelijk zijn of waar onvoldoende beschikbare ruimte is voor grote horizontale netten om warmte te onttrekken uit de bodem. Een waterput of reservoir volstaat.©2017 Airconditioning - Aanbevolen bedrijven
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin